× www.eghid.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.

Telefon Mobil Xiaomi Redmi Mi Note, Procesor Quad-Core 2.5GHz, IPS LCD capacitive touchscreen 5.7inch, 3GB RAM, 64GB flash, 13MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Alb)

Detalii:

1088177 / 37864

Nou

Evomag.ro

Atentie! Telefonul nu are meniu in Limba Romana. Manualul de instructiuni este redactat si in Limba Romana. Detalii suplimentare   Toate modelele de telefoane pe care le comercializam sunt varianta..

pictorulfericit.ro

deal.ro

Atentie! Telefonul nu are meniu in Limba Romana. Manualul de instructiuni este redactat si in Limba Romana. Detalii suplimentare   Toate modelele de telefoane pe care le comercializam sunt varianta internationala, acestea se pot folosi in orice retea mobila, atat din Romania cat si din lume, ele nefiind niciodata codate. Produsele ajung la client in cel mai scurt timp de la lansarea internationala si provin de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul produsului este in limba engleza, dar poate contine si texte in alte alte limbi, inclusiv romana, chineza... Meniul telefonului este presetat in limba engleza si are limbile de circulatie internationala. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.   Produsul este insotit de urmatoarele: un incarcator original pentru una dintre prizele internationale un adaptor gratuit pentru priza romaneasca o garantie standard de 24 luni asigurata de service-ul autorizat al distribuitorului.