× www.eghid.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.

Telefon Mobil BlackBerry Z30, Procesor Dual Core 1.7 GHz Qualcomm MSM8960T Pro, Super AMOLED 5inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 8 MP, 4G, Wi-Fi, BlackBerry 10 OS (Negru)

Detalii:

109456 / 35122

Nou

Evomag.ro

 Ca si cum ai fi acolo Fiecare conversatie o poti purta de parca esti chiar acolo, datorita tehnologiei audio integrate in smartphone-ul BlackBerry Z30. Datorita sistemului de operare BlackBerry 10 ..

pictorulfericit.ro

deal.ro

 Ca si cum ai fi acolo Fiecare conversatie o poti purta de parca esti chiar acolo, datorita tehnologiei audio integrate in smartphone-ul BlackBerry Z30. Datorita sistemului de operare BlackBerry 10 OS poti face mai multe, un timp mai indelungat.  Conversatii amplificate Poti vorbi fata in fata prin BBM Video, si chiar sa partajezi ceea ce se afla pe ecranul tau in timp ce te bucuri de un sunet de calitate inalta.  Tehnologia BlackBerry Natural Sound iti permite sa auzi nuantele si variatiile in ton, oferindu-ti apelurilor de voce si video BBM, un grad inalt de calitate.  Mereu conectat Conectarea in BBM nu a fost niciodata mai usoara. Ecranul frumos de 5 inci iti aduce chatul video la viata si datorita functiei BBM Now in orice aplicatie, poti primi si raspunde mesajelor BBM din orice aplicatie. Fie ca navighezi pe web sau te uiti la un video, poti ramane mereu conectat si raspunde rapid.  Scrie fara efort Scrie mai rapid si cu o acuratete mai mare pe un ecran extrem de sensibil care iti invata scrisul. Tastatura BlackBerry iti ofera o experienta a scrierii fara efort cu sugestii personalizate ale urmatorului cuvant care-l poti introduce pur si simplu printr-un gest. O camera care surprinde momentul oportun Fa poza dupa care ajustezi imaginea si gasesti momentul perfect. Modul Time Shift captureaza cateva milisecunde inainte si dupa ce apesi declansatorul - ca tu sa poti ajusta elementele din poza. Este functia perfecta atunci cand cineva clipeste sau se uita in alta parte. Cand esti multumit de ajustarile facute, partajeaza poza cu lumea. Tine conversatiile aproape te tine BlackBerry Hub iti permite sa te uiti peste toate mesajele de oriunde ai fi cu doar un gest swipe. Apoi poti alege daca vrei sa le citesti sau sa te intorci la ceea ce faceai. Autonomie ridicata care tine pasul cu tine Bateria telefonului BlackBerry Z30 este una de top. Cu pana la 25 de ore durata de viata a bateriei, acum poti folosi telefonul mult mai mult. Descarcari mai rapide si mai putine apeluri intrerupte Ramai pe fir datorita tehnologiei BlackBerry Paratek Antenna. Obtii o conexiune de durata si transferuri de date de inalta viteza, chiar si in zonele cu acoperire slaba. Antena telefonului se ajusteaza automat in functie de conditiile de mediu in care te afli, ajutandu-te sa ramai conectat in mai multe locuri ca tu sa ai mereu acces la lucrurile importante pentru tine.   Navigare rapida si bogata Cu ajutorul BlackBerry Browser, internetul prinde viata pe ecranul de 5 inci. Imerseaza-te in tot ceea ce are internetul de oferit, de la imagini, video, jocuri, etc. Cititul online devine mult mai usor datorita modului Reader integrat care inlatura toate lucrurile inghesuite de pe pagina pentru ca tu sa ramai focusat pe continutul ce conteaza pentru tine.