× www.eghid.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.

Telefon Mobil Samsung Galaxy S6 Edge, Procesor Octa Core 1.5GHz / 2.1GHz, Super AMOLED capacitive touchscreen 5.1inch, 3GB RAM, 32GB Flash, 16MP, Wi-Fi, 4G, Android (Negru)

Detalii:

1003934 / 37157

Nou

Evomag.ro

UN NOU INCEPUT INSUSESTE-TI-L!   Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6 Edge. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o compozitie de met..

chilipirul-zilei.ro/

realestate.ro

UN NOU INCEPUT INSUSESTE-TI-L!   Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6 Edge. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o compozitie de metal si sticla. GATA INTR-O CLIPA   Bucura-te de avantajele unei incarcari super-rapide. Dupa o incarcare de doar 10 minute, poti vedea confortabil un film. Galaxy S6 Edge poate fi incarcat wireless, utilizand un pad de incarcare, ce se achizitioneaza separat. INSPIRATIE SURPRINZATOARE   Camera super-rapida iti pune in valoare creativitatea oriunde si oricand. Lasa-ti stilul sa se exprime liber si surprinde momentele care conteaza cu adevarat. Performanta fara egal   Cu viteza dubla fata de modelele precedente si cu un lansator de aplicatii foarte rapid, Samsung Galaxy S6 Edge va ofera rezultate imbatabile si cresterea eficientei energetice. Arhitectura pe 64 biti ofera performante cu adevarat puternice, permitandu-va un multitasking si functii multimedia la un nivel superior. Securitate imbunatatita   Bucurati-va de relaxare si siguranta cu eficientul sistem de securitate al lui Galaxy S6: KNOX, scanner de amprente.