× www.eghid.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.

Telefon Mobil Utok Dorel 3, Procesor Dual Core 1.2GHz, IPS 3.5inch, 512MB RAM, 4GB Flash, 5MP, 3G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Rezistent la socuri, nisip, praf si apa)

Detalii:

929372 / 36859

Nou

Evomag.ro

ÎNFRUNTĂ NATURA   Folosește UTOK Dorel în orice mediu. Fie că ploua torențial sau te afli într-un mediu plin de praf, precum zonele de construcții, te poți folosi cu ușurință de funcțiil..

Chilipirul zilei.ro

realestate.ro

ÎNFRUNTĂ NATURA   Folosește UTOK Dorel în orice mediu. Fie că ploua torențial sau te afli într-un mediu plin de praf, precum zonele de construcții, te poți folosi cu ușurință de funcțiile UTOK Dorel. Standardul IP67 asigură buna funcționare a smartphone-ului chiar și în condiții de șocuri mecanice, iar suprafața cauciucată asigură aderența perfectă în orice condiții! SMARTPHONE VERSATIL   Sub stratul protector vei găsi un smartphone de care te poți folosi în fiecare zi. Procesorul Dual Core și ecranul IPS de 3.5inch te ajută să comunici cu ușurință cu cei dragi. Apelează, trimite SMS-uri sau mesaje prin intermediul celor mai populare aplicații de chat, fotografiază și stochează documente în memoria internă de 4GB sau cu ajutorul unui card microSD opțional de până la 32GB. ANDROID KITKAT   Profită de Android KitKat și de îmbunătățirile pe care le oferă de la prima utilizare: cu un sistem de multitasking îmbunătățit, navighezi cu ușurință de la o aplicație la alta, iar prin immersive mode profiți de fiecare milimetru al ecranului și să te bucuri de conținutul multimedia. Pe lângă Android KitKat, te bucuri de aplicația UTOK Now, prin care poți prelungi garanția smartphone-ului la 5 ani, poți consulta lista de accesorii și manualul de utilizare.