Telefon Mobil AllCall Alpha, Procesor Quad-Core 1.3GHz, IPS 5inch, 1GB Ram, 8GB Flash, Dual Camera 8MP+2MP, Wi-Fi, 3G, Dual SIM, Android (Rosu)

Detalii:

3607784 / 72984

Nou

Allcall Alpha - Un strop de culoare intr-o lume monocroma Avantaje: Camera foto principala DUALA 8.0 MP + 2.0 MP cu LED, Autofocus, mod Infrumusetare etc.; Sistem de Operare Android 7.0Nougat; Ecran..

310.61 RON

Recomandari

chilipirul-zilei.ro/

deal.ro

Allcall Alpha - Un strop de culoare intr-o lume monocroma Avantaje: Camera foto principala DUALA 8.0 MP + 2.0 MP cu LED, Autofocus, mod Infrumusetare etc.; Sistem de Operare Android 7.0Nougat; Ecran 5.0-inch IPS High-Definition, 16 milioane culori; Design modern, corp subtire si elegant; Modul GPS cu A-GPS incorporat pentru o pozitionare exacta; Conexiune excelenta 3G; Dual SIM, Dual Standby. Venit sa impresioneze Modelul Alpha adopta un design modern, minimalist, cu margini rotunjite si linii fine, atentia la detalii a producatorului oferind un terminal cu adevarat spectaculos. Partea frontala a telefonului prezinta doar butonul de Home, in timp ce carcasa stralucitoare cu logo metalic atent gravat promite o experienta de utilizare confortabila si de efect. Optimizare si inovatie Structura interna a fost dezvoltata astfel incat bateria integrata de 2300mAh cu densitate mare sa nu afecteze designul extrem de subtire, pastrand insa avantajele unei baterii durabile pentru o utilizare indelungata si o experienta cat mai buna. Display HD 5.0-inch Folosind procese avansate, ecranul telefonului si touchscreenul au fost optic aliniate in mod perfect, astfel incat distanta microscopica dintre acestea sa produca un efect de oglindire si o claritate speciala. Doua camere foto independente pentru rezultate uimitoare Tehnologia de ultima ora Dual Camera presupune existenta a doua camere foto de 8.0 MP + 2.0 MP, ce captureaza o singura imagine finala, intr-un mod asemanator cu ochii si sistemul uman. Camera de 8MP cu rezolutie mare surprinde imagini clare, detaliate si pline de culoare, iar cealalta aduce adancime a campului vizual si mult-cautatul efect bokeh - estomparea fundalului si scoaterea in evidenta a subiectului. Aceasta combinatie iti permite fotografierea la un cu totul alt nivel si promite rezultate excelente, fie ca fotografiezi scene din natura sau persoane. Multi-tasking in voie Ultima versiune a sistemului de operare lansat de Google permite impartirea ecranului intre aplicatii, respectiv deschiderea concomitenta a mai multora prin functia de Smart Split 2.0 (Despartire inteligenta). Astfel, poti face multi-tasking asa cum esti obisnuit: daca primesti un mesaj SMS in timp ce te uiti la ultimul episod din serialul preferat, poti raspunde la el fara a te opri din vizionare, ruland ambele aplicatii in acelasi timp! Android 7.0 Nougat Ultima versiune a sistemului de operare de la Google promite optimizarea operatiilor si un management mai performant al datelor pentru o experienta de utilizare fluida, fara intreruperi sau intarzieri. De asemenea, consumul de energie este mai scazut.