NAS Synology DS218+, 2 BAy-uri, Gigabit, Procesor Intel® Celeron® J3355 Dual Core, 2.0 GHz - 2.5 GHz, 2 GB DDR3L (Negru)

Detalii:

3607958 / 73153

Nou

Proiectat pentru fiabilitate   Sincronizati fisierele pe dispozitivele dvs.   Cloud Station Suite ofera sincronizare in timp real pe toate dispozitivele. inchIntelliversioninginch pastreaza cele mai..

1601.99 RON

Recomandari

pictorulfericit.ro

deal.ro

Proiectat pentru fiabilitate   Sincronizati fisierele pe dispozitivele dvs.   Cloud Station Suite ofera sincronizare in timp real pe toate dispozitivele. inchIntelliversioninginch pastreaza cele mai importante versiuni de fisiere pentru a utiliza mai bine spatiul de stocare.   DS1517 este proiectat sa stocheze in mod fiabil datele dvs.     File Station este un instrument de administrare bazat pe web, rapid si sigur. Este construit pentru a permite o utilizare usoara, prin inchdrag-and-dropinch, fara a necesita configurari complexe. Suporta SMB, FTP, AFP, NFS, WebDAV.     Acces rapid la fisiere cu QuickConnect.   Accesati fisierele pe Synology NAS, prin internet, fara a avea probleme cu setarea regulilor de redirectionare a porturilor, a DDNS sau a altor setari complicate de retea.