Sistem de navigatie Smailo Joy LMU, Ecran 4.3” TFT LCD, Procesor 800 MHz, Microsoft Windows CE 6.0, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Full Europa

Detalii:

1173623 / 37715

Nou

Smailo Joy - GPS destinat oricarui tip de buget   Cu Smailo Joy navighezi rapid, relaxat si in siguranta datorita functiilor inteligente de rutare. Mic si compact, cu ecran de 4,3inch(10,9 cm), dispo..

177.11 RON

Recomandari

maranc.ro

realestate.ro

Smailo Joy - GPS destinat oricarui tip de buget   Cu Smailo Joy navighezi rapid, relaxat si in siguranta datorita functiilor inteligente de rutare. Mic si compact, cu ecran de 4,3inch(10,9 cm), dispozitivul te ghideaza chiar si in cele mai complicate situatii din trafic.  Vizualizezi clar drumul care urmeaza sa il parcurgi, stii mereu pe ce banda de mers te afli si ai posibilitatea sa alegi din timp ce directie sa alegi.  Dispozitivul te avertizeaza vizual si sonor in momentul depasirii limitei de viteza si in apropierea camerelor radar fixe, oferindu-ti mai multa siguranta in timpul calatoriei. Descoperi orasele la pas utilizand modul Pieton. Navigatorul GPS te duce direct la destinatie, chiar daca nu te afli in masina, la volan. Datorita numarului mare de Puncte de Interes preinstalate, gasesti cu usurinta orice atractie turistica, de la muzee, teatre, centre comerciale pana la bancomate si banci, aranjate in 28 de categorii, cu adrese si numere de telefon.  In plus, daca esti pasionat de pescuit, ai acum ocazia sa descoperi cele mai bune locuri de pescuit din Romania. Navigatorul GPS Smailo Joy iti pune la dispozitie o generoasa baza de date cu informatii despre 248 de balti si locuri de pescuit, speciile de pesti disponibile, locuri de cazare in zona si diverse alte date de interes pentru pescari.