Sistem de navigatie PNI T500, Capacitive tuchscreen 5inch, Procesor 800MHz, 256MB RAM, 8GB Flash, FM transmitter, Fara Harta

Detalii:

1835838 / 45115

Nou

Ecran 5 inch   Ecranul de 5 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa fata de utilizarea cu degetele. ..

240.30 RON

Recomandari

pictorulfericit.ro

realestate.ro

Ecran 5 inch   Ecranul de 5 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa fata de utilizarea cu degetele. FM Transmitter   Sistemul de navigatie portabil PNI T500 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei pe radioul FM din masina. Memorie interna 8GB   Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare. Procesor puternic   Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita procesorului de 800 MHz si memoriei RAM de 256 MB. Conectica   PNI T500 are un port miniUSB, un slot MicroSD pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti. Player multimedia   Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV, MP4 si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG. Gata de drum   Produsul este inchGata de druminch datorita accesoriilor din pachet care ii permit un montaj imediat pe parbriz si la mufa de bricheta.