× www.eghid.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.
chilipirul-zilei.ro/

realestate.ro

Termenul de raclette este derivat din cuvantul francez “racler”, care se traduce prin “a razui”. Traducerea face referire la un preparat originar din Elvetia, care se obtine prin topirea bucatilor de branza fie la flacara, fie pe o plita speciala si apoi servita invitatilor, alaturi de garnituri din cartofi, cartraveti, cepe murate si carne uscata (Prosciutto si Bindenfleisch). In zona Valais din Elvetia, raclette este servita impreuna cu diferite sortimente de ceai sau alte bauturi calde. O alta optiune des folosita este servirea acestui preparat culinar impreuna cu diferite sortimente de vin (Savoy, Chasselas, Riesling si Pinot gris). Va prezentam plita electrica Raclette, marca Unold, ce vine impreuna cu 8 mini-tigai prevazute cu strat antiadeziv, 8 spatule, o placa din aluminiu cu 2 fete si o placa din granit. Produsul este incalzit de un element electric de 1.100 W si dispune de un buton pentru selectia temperaturii si un termostat cu indicator luminos.